Barion Pixel
>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

ACTIVEWEAR FASHION & TREND

KARÁCSONYI KOLLEKCIÓ / HOLIDAY COLLECTION

KARÁCSONYI KOLLEKCIÓ / HOLIDAY COLLECTION

2023. 11. 23. 12:10:02

Unod már az ugyan szép csillogó, de kényelmetlen ruhák viselését az ünnepek alatt?

PULCSI SZETT

PULCSI SZETT

2022. 03. 29. 22:22:36
SZÍNEK AMIKET BÁTRAN VISELHETSZ!

SZÍNEK AMIKET BÁTRAN VISELHETSZ!

2022. 05. 05. 15:11:05

A divatrendszer leghíresebb eseménye visszatért, a hírességek készen állnak, hogy megmásszák a Metropolitan Művészeti Múzeum lépcsőit, a téma? Aranyozott csillogás. A 2022-es Met-gála öltözködési kódja közvetlenül a Gilded Age vagy Aranykorból származik, és a 2022-es Met-gála öltözködési kódja az államok jólétét idézi a 1900-as évek elején, ami tüllszövetekben, bársonyban, fodrokban és egy olyan színpalettában testesül meg, amelyben az arany az abszolút főszereplő, de bőven megférnek mellette a színek amiket mi is imádunk!

A tervezői ruhák és a vintage archív darabok között Hollywood legkedveltebb hírességei jól érezték magukat, rengeteg teret adva az értelmezésnek. A legkisebb közös nevező a hosszú, hatalmas edzőcipő és a különc ékszerek voltak. A figyelmet a múlt sztárjai által inspirált megjelenések hívták fel a figyelmet: Kim Kardashian, aki most a Met és kétségtelenül az archív ruhák királynője, Marilyn Monroe ikonikus Jean Louis aranyruháját viselte a Madison Square Gardenben John Kennedy születésnapján. Boldog születésnapot elnök úr, Blake Lively társ-műsorvezető határozottan felkeltette a Met-látogatók figyelmét. A Szabadság-szobor által inspirált és az Atelier Versace által aláírt look-transformerrel.

"Az a csodálatos a Metben, hogy az emberek nagyon bátrak" - mondja Anna Wintour.

A tervezők is használtak színeket, eljött az ideje, hogy megjelenjenek a vörös szőnyegen és emeljék a csodálatos ruhaköltemények fényét! Néhol csak kiegészítőkben jelent meg, fodrokban, tollakban, pántokban, de az igazán bevallásos szettek teljes egészében egy szín feldolgozásával valósították meg!

Szeretnénk titeket is inspirálni, hogy bátran viseljetek színeket és tűnjetek ki a hétköznapi szürkeségből! Vigyetek könnyedséget, lazaságot és hordjatok Ti is bátran feltűnő színes darabokat!

HOGYAN VÁLASSZUNK JÓ LEGGINGSET

HOGYAN VÁLASSZUNK JÓ LEGGINGSET

2022. 03. 29. 22:39:51