Barion Pixel
>Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Visszaküldés

ÁRUVISSZAKÜLDÉS

Amennyiben bármilyen okból elégedetlen vagy  a vásárolt termék(ek)kel, 15napon belül visszaküldheted. A kézhezvételtől számított 15napon belül postára adott, eredeti állapotában visszaküldött terméket visszavesszük, annak értékében a *készlettől függően, méret cserét, pénzvisszafizetést biztosítunk.


A VISSZAKÜLDÉSHEZ KÉRJÜK KÖVESSE AZ ALÁBBI EGYSZERŰ LÉPÉSEKET

  1. A csomagodban küldött űrlapot figyelmesen töltsd ki.  Ügyelj a rendelésszám megadására, amelyet a rendelés visszaigazoló e-mail üzenet fejlécében találsz. Nagyon fontos, hogy az áruvisszaküldési űrlapot a visszaküldött csomaggal együtt juttasd vissza hozzánk, megkönnyítve számunkra a gyorsabb feldolgozást.
  2. Kérjük győződj meg arról, hogy a visszaküldendő termék(ek) megfelelnek-e a visszaküldési feltételeknek.
  3. A terméke(ke)t gondosan csomagold vissza a fent megjelölt termékvisszaküldési címre. Tartsd meg a visszaküldött csomag követési számát, hogy a csomagodbiztosan elérjen hozzánk. A meg nem érkezett csomagokért felelősséget nem vállalunk.
  4. A termék(ek) visszaküldése és szállítási költsége minden esetben a vevő felelőssége. A visszáru postaköltségét a ROZZI sport kizárólag sérült vagy tévesen küldött áru esetén állja.
  5. Amint a visszáru megérkezik, a termék(ek)et megvizsgáljuk, hogy ugyanolyan állapotban van(nak)-e, mint kiszállításkor, és amennyiben a termék megfelel a kritériumoknak, megkezdjük a visszaküldés feldolgozását, e-mailben értesítünk, illetve az eredeti fizetési módon visszatérítjük az összeget 14 napon belül. További információkért vagy segítségért kérjük  írj nekünk az rozzisport@a-sport.hu e-mail címre.

ÁRUVISSZAVÉTEL FELTÉTELEI

ROZZI sport fenntartja a jogot a visszáru elutasítására, amennyiben az alábbi feltételeknek nem felel meg:

  • A termék használatlan, sérülésmentes és mosatlan
  • A visszáru nem foltos és nem szennyezett
  • A csomag a kézhezvételtől számított 15 napon belül feladásra került

TERMÉKVISSZAKÜLDÉSI CÍM

ROZZI sport 

Molnár Katalin
2400 Dunaújváros, Verebély László utca 8.
Magyarország